Σεμινάρια

To Eργαστήριο οργανώνει και υποστηρίζει ενεργά σεμινάρια φορέων και συλλόγων καθηγητών ξένων γλωσσών.

2018-2019: Επιμόρφωση Εκπαιδευτικών για την Αξιοποίηση και Εφαρμογή των Ψηφιακών Τεχνολογιών στην Διδακτική Πράξη (Επιμόρφωση Β’ επιπέδου Τ.Π.Ε.).

2008: Σεμινάριο επιμόρφωσης καθηγητών της γαλλικής γλώσσας που οργανώθηκε από το Εργαστήριο Διδακτικής Ζωντανών Γλωσσών του Τμήματος Γαλλικής του ΑΠΘ και το Σύλλογο Καθηγητών Γαλλικής Βόρειας Ελλάδας Πτυχιούχων Πανεπιστημίου (Επιστ. Υπεύθυνος, Επικ. Καθηγ. Π. Παναγιωτίδης). Έργο της Επιτροπής Ερευνών με αρ. 83267.

2005: "Πρόγραμμα κατάρτισης στη χρήση νέων τεχνολογιών για διδασκαλία των γλωσσών" (Επιστ. Υπεύθυνος, Καθ. Α. Τσοπάνογλου).

2005: Σεμινάριο επιμόρφωσης καθηγητών της γαλλικής γλώσσας που οργανώθηκε από το Εργαστήριο Διδακτικής Ζωντανών Γλωσσών του Τμήματος Γαλλικής του ΑΠΘ και το Σύλλογο Καθηγητών Γαλλικής Βόρειας Ελλάδας Πτυχιούχων Πανεπιστημίου (Επιστ. Υπεύθυνος, Επικ. Καθηγ. Π. Παναγιωτίδης). Έργο της Επιτροπής Ερευνών με αρ. 80591.
  
2003: Σεμινάριο επιμόρφωσης καθηγητών της γαλλικής γλώσσας που οργανώθηκε από το Εργαστήριο Διδακτικής Ζωντανών Γλωσσών του Τμήματος Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του ΑΠΘ και το Σύλλογο Καθηγητών Γαλλικής Βόρειας Ελλάδας Πτυχιούχων Πανεπιστημίου (Επιστ. Υπεύθυνος, Καθ. Β. Τοκατλίδου).

2003: Σεμινάριο επιμόρφωσης καθηγητών της γερμανικής γλώσσας με τίτλο "Οι Η/Υ και το διαδίκτυο στη διδασκαλία" που οργανώθηκε από το Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών του ΑΠΘ σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Goethe Inter Nations Θεσσαλονίκης (Επιστ. Υπεύθυνος, Καθ. Α. Κοιλιάρη).

 

Εργαστήριο Ψηφιακών Τεχνολογιών στη Διδακτική της Ξένης Γλώσσας και την Επικοινωνία

 

 

 

Aristotle University of Thessaloniki,
University Campus 54124, Thessaloniki, Greece

Please publish modules in offcanvas position.